Artflex, een meubelmakerij in Voorschoten.

De meubelmaker zelf..

Meubelmaker Peter Vink foto

Mijn naam is Peter Vink. Ik gooide in 2018 het roer om na meer dan 32 jaar werkzaam te zijn geweest in diverse sectoren van utiliteitsbouw en schadeverzekeringen. De werkzaamheden vandaag als zelfstandige zijn wel iets meer dan een hobby ;)

 

De passie voor hout zat al vroeg in mijn genen. Van jongs af aan was klussen en timmeren gemeengoed. Met ook het hergebruik van oude materialen en dito meubelonderdelen zijn al veel nieuwe klussen geklaard en weer nieuwe meubels gerealiseerd.

 

En wie herinnert zich niet de doe-het-zelf-zaak “de Houthal” van destijds in de Erasmusstraat in Voorschoten? Ik heb daar lang gewerkt en veel geleerd. Mijn bouwkundige scholing daarna is mij altijd goed van pas gekomen.

 

Ik ben een geboren Voorschotenaar, getrouwd en ik woon nog steeds in het dorp en heb twee prachtige dochters met inmiddels hun gezinnen op mooie plaatsen in ons land.

 

Ben je benieuwd naar mijn werk of heb je gewoon trek in een kop koffie, neem dan even contact of loop gewoon binnen op het adres van Artflex aan de Industrieweg 106 in Voorschoten. Altijd leuk.