Artflex, een meubelmakerij in Voorschoten met visie..

Maar wie is de man bij Artflex die het belangrijk vindt dat ..

.. kwaliteit en goede service voorop staan,

 

.. hout zo veel mogelijk wordt hergebruikt,

 

.. gemaakte afspraken worden nagekomen,

 

.. er open en eerlijke adviezen worden gegeven,

 

.. er voor alles een eerlijke prijs wordt gerekend

 

.. iedereen wordt betrokken in het ontwerp..?


 én..

 

ben je benieuwd

naar realisatie

van het ontwerp

wat hier is

afgebeeld ?

 

Kijk dan ook even

bij mijn "projecten"

 


Mijn naam is Peter Vink. Ik gooide recent het roer om na meer dan 32 jaar dienstverband in diverse sectoren van bouw en verzekeringen. De passie voor hout zat al vroeg in mijn genen. Van jongs af aan was klussen en timmeren gemeengoed.

 

En wie herinnert zich niet “de Houthal” van destijds in de Erasmusstraat in Voorschoten? Ik heb daar lang gewerkt en veel geleerd. Mijn bouwkundige scholing daarna is mij altijd goed van pas gekomen. Ik ben een geboren Voorschotenaar, getrouwd en ik woon nog steeds in het dorp en heb twee dochters in Rotterdam.